Plébániai hírek
Pius profil k
Jézus Szíve Plébánia Pécs

"Jöjjetek hozzám, akik megfáradtatok" /Mt 11,28/

LELKES PÁROS

par300bA Jézus Szíve Plébánia és a Rácvárosi Plébánia meghirdeti a HÁZASSÁG HÓNAPJÁt. Szeretettel hívjuk azon házaspárokat, akik vállalják, hogy 10 próbát kiállva bizonyítják, hogy szeretetük értékesebb a „tűzpróbát kiállt aranynál”.

A próba ideje: 2017. december 1-31.
Ki jelentkezhet? Akik egyházi szertartás keretében esküdtek meg.
Mit kell teljesíteni? 10 próbából minimum 7-et.
Díjazás: elismerő oklevél

Akik viszont mind a 10 próbát „kiállják”, sorsoláson vesznek részt, melynek keretében értékes ajándékot nyerhetnek. A fődíj: egy lelki hétvége a magyarszéki karmelitáknál.

MENETE
1. Jelentkezés e-mailben a  címen. - Tárgy: Lelkes Páros
A család bemutatása pár mondatban. Mióta házasok, mivel foglalkoznak, mióta járnak templomba? Hány gyermek van, ők mivel foglalkoznak (tanuló, dolgozik)?
Jelentkezési határidő: 2017.11.30.
2. Feladatok kiküldése. A feladatokat e-mailben küldjük ki, mindenkinek 2017.12.01-jén.
3. Feladatok teljesítése és hitelesítése. A feladatlapon az adott feladat melletti aláírással (pár adott vagy mindkét tagja) vagy ha a feladat úgy szól, az adott helyszínen lévő „beavatott” aláírásával, ill. pecsétjével válik hitelessé a teljesítés.
A próbákat nem kell sorban elvégezni.
4. Leadás. A feladatlapot és a néhány feladat esetén szükséges mellékleteket egy lezárt nagyméretű borítékban kérjük leadni a Piusz templom sekrestyéjében (7624 Pécs, Ifjúság útja 8.). Emellett két próbához fényképet is kérünk, melyeket a fenti e-mail címre kell küldeni. Ezeket a lezárást követő egy hónapon át a Piusz templom hirdetőfelületén megtekintheti bárki, amihez a párok az e-mailben történt beküldéssel adják meg hozzájárulásukat. Leadási határidő: 2017.12.31.

5. Eredményhirdetés és oklevelek kiosztása. Január 7-én a fél 10-es Szentmisén (Piusz templom.)