Ifjúsági hitélet
Pius profil k
Jézus Szíve Plébánia Pécs

"Jöjjetek hozzám, akik megfáradtatok" /Mt 11,28/

Ifjúsági hitélet

Egyetemista hittan csoport

handsAz egyetemista hittan folytatódik hétfő esténként 7 órától a Piusz templomban. Az építkezés miatt oldalt lehet bejutni.

VÁRUNK SZERETETTEL!

Egyetemista hittan új időpontja

calendar68bAz egyetemista hittan időpontja 19 órára változott! Továbbra is hétfőnként.

72 óra kompromisszumok nélkül

72ora fbNem tétlenkedett az egyetemista hittan csoport. Battonyai János káplánunkkal együtt részt vettek a "72 óra kompromisszumok nélkül" akcióban és segítettek rendbe tenni a patacsi temető elgazosodott területét.

Egyetemista hittan

Egyetemista hittan 2015 kicsi ujKatolikus egyetemista hittan csoport indul október 5-étől hétfőnként este 7-től 8 óráig a Piusz templomban Battonyai János káplán vezetésével.

Várunk téged is!

Pius Ifjúsági Közösség ételosztása

etelosztas

A Pius Ifjúsági Közösség karácsony elött hatodik alkalommal osztott meleg ételt és ruhát a rászorulóknak, hajléktalanoknak, akiket időben értesítettek a lehetőségről. A 80 adag gulyáslevest idén Krivicz Gergő főzte. A közösség minden évben többször is oszt ételt és meleg ruhát.

Karácsonyi ételosztás

A Pius Ifjusági Közösség karácsony elött hatodik alkalommal osztott meleg ételt és ruhát a rászorulóknak, hajléktalanoknak, akiket időben értesítettek a lehetőségről. A 80 adag gulyáslevest idén Kivicz Gergő főzte. A közösség minden évben többször is oszt ételt és meleg ruhát.

Legújabb képek (minden képért kattits: Plébániánk->Képgaléria)