Ifjúsági hitélet
Pius profil k
Jézus Szíve Plébánia Pécs

"Jöjjetek hozzám, akik megfáradtatok" /Mt 11,28/

Ifjúsági hitélet

Hirdetés

ifjuság hit2019. szeptember 20-án (pénteken) 19 órakor Ifi hittan lesz a Jézus Szíve Templom hittantermében, melyre sok szeretettel várjuk a középiskolásokat, illetve az egyetemistákat.
2019. szeptember 21-én (szombaton) 10 órakor ministránsfoglalkozást szervezünk a Jézus Szíve Templomba, melyre sok szeretettel várjuk a ministránsokat, illetve azokat a gyerekeket, akik szeretnének megtanulni ministrálni.
 

Egyetemista hittan csoport

handsAz egyetemista hittan folytatódik hétfő esténként 7 órától a Piusz templomban. Az építkezés miatt oldalt lehet bejutni.

VÁRUNK SZERETETTEL!

Egyetemista hittan új időpontja

calendar68bAz egyetemista hittan időpontja 19 órára változott! Továbbra is hétfőnként.

72 óra kompromisszumok nélkül

72ora fbNem tétlenkedett az egyetemista hittan csoport. Battonyai János káplánunkkal együtt részt vettek a "72 óra kompromisszumok nélkül" akcióban és segítettek rendbe tenni a patacsi temető elgazosodott területét.

Egyetemista hittan

Egyetemista hittan 2015 kicsi ujKatolikus egyetemista hittan csoport indul október 5-étől hétfőnként este 7-től 8 óráig a Piusz templomban Battonyai János káplán vezetésével.

Várunk téged is!

Pius Ifjúsági Közösség ételosztása

etelosztas

A Pius Ifjúsági Közösség karácsony elött hatodik alkalommal osztott meleg ételt és ruhát a rászorulóknak, hajléktalanoknak, akiket időben értesítettek a lehetőségről. A 80 adag gulyáslevest idén Krivicz Gergő főzte. A közösség minden évben többször is oszt ételt és meleg ruhát.

További cikkeink...

Legújabb képek (minden képért kattits: Plébániánk->Képgaléria)