Gyermek hitoktatás
Pius profil k
Jézus Szíve Plébánia Pécs

"Jöjjetek hozzám, akik megfáradtatok" /Mt 11,28/

VERBITA – MISSZIÓS TÁBOR KŐSZEG 2017

epitssziklara koszegA pécsi Jézus Szíve plébánia – Rácvárosi plébánia területéről az idei nyáron 8 gyermek vett részt a Verbita missziós szerzetesek által szervezet gyermek táborban. A tábort július 3 - 8. között szervezték a gyönyörű környezetben lévő Szent Imre Missziós- és Lelkigyakorlatos házban és annak ifjúsági szállásán, Kőszegen.
A tábor mottója: "Építs sziklára!"

Az ország több területéről érkeztek gyermekek, így új ismeretségek, barátságok szövődhettek. Csoportokba szerveződtek és a vezető irányításával sok színes, változatos élményben volt részük. Mindennap szentmisén vettek részt a szabadtéri oltárnál. Kirándultak, akadályversenyen vettek részt, sportoltak a „mini olimpián”, kézműveskedtek, tábortűz volt. Az őrangyalok egész héten mindenkire vigyáztak!

verbita

A verbita atyákkal együtt nagyon sok vidámságban, játékban, kacagásban volt részük.
Dobos Ákos (10 éves) így ír élményeiről:
„Nagyon jó volt, nagyon élveztem a tábort. Legjobban az tetszett, amikor elmentünk a Hétforráshoz. Az út hosszú volt, de megérte! A forrásvíz friss volt és hideg. Az első nap a Kálváriára mentünk fel. Volt még számháború és tábortűz is. Sokat nevettünk. Néztünk filmeket is, amelyek szentekről szóltak. Nagyon tetszett a tábor, mindenkinek ajánlom, Remélem, jövőre is mehetek!”

 

KÉPGALÉRIA


Pécs, 2017.

Legújabb képek (minden képért kattits: Plébániánk->Képgaléria)