Gyermek hitoktatás
Pius profil k
Jézus Szíve Plébánia Pécs

"Jöjjetek hozzám, akik megfáradtatok" /Mt 11,28/

Ministráns búcsú - Szekszárd

ministrans talalkozo2015. október 24-én, szombaton Ministráns Búcsú volt Szekszárdon. A rendezvény a Római Ministráns Zarándoklat utótalálkozója is volt egyben. A részvétel ingyenes volt, az ebédről a Ministráns Bizottság gondoskodott. A program részeként vetélkedőt is szerveztek a Ministráns Kupa elnyeréséért.

Hambuch Máté (egyetemista) így nyilatkozott az eseményről:
"A Ministráns Búcsú Szekszárdon nagyon jól sikerült szerintem. Jó volt látni a gyerekek lelkesedését, érdeklődését és a szervezők is nagyon gyakorlatias és célra vezető foglalkozásokat tartottak. Biztos vagyok benne, hogy az esemény megrendezése nagyon komoly munkával és fáradtsággal járt a szervezőknek, ezt az odaadást ez úton is köszönöm nekik! "

Lehmann Krisztina:

"Nekem az egészben az tetszett, hogy nem csak a saját korcsoportommal voltam, ismerkedhettem, hogy a csapatmunka nagyon fontos volt. Amikor vakon kellett rajzolni bár nem lett a legszebb a rajz, de bebizonyítottuk hogy tudunk segíteni a másiknak, s mivel sokat kellett lépcsőzni egymást segítve haladtunk le és fel. Bár a kupát nem nyertük meg, és annyira elől sem végeztünk összességében egy nagyon jó napnak bizonyult, és én nagyon jól éreztem magam."

 

Mátrai Daniella (általános iskolás) egy képen küldte el a beszámolóját:

 

Legújabb képek (minden képért kattits: Plébániánk->Képgaléria)