Gyermek hitoktatás
Pius profil k
Jézus Szíve Plébánia Pécs

"Jöjjetek hozzám, akik megfáradtatok" /Mt 11,28/

Gyermek hitoktatás

VERBITA – MISSZIÓS TÁBOR KŐSZEG 2018.

verbita missioA pécsi Jézus Szíve plébánia – Rácvárosi plébánia területéről az idei nyáron 8 gyermek vett részt a Verbita missziós szerzetesek által szervezet gyermek táborban. A tábort július 2 - 7. között szervezték a gyönyörű környezetben lévő Szent Imre Missziós- és Lelkigyakorlatos házban, annak ifjúsági szállásán, Kőszegen.

A tábor mottója: "Krisztus szeretete sürget minket!"

Bővebben...

HÚSVÉTI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS

Husveti kezmuves Mobile2018. március 24-én szombaton délelőtt a Piusz templomban húsvéti kézműves foglalkozást tartottunk a hittanos gyermekek számára. A délelőtt nagyon jó hangulatban telt, sok szép színes ajándékot, dekorációt készítettünk a szülők és hitoktatók segítségével.

Húsvéti kézműves foglalkozás

Husvet gyerek kezmuves fbraHúsvéti kézműves foglalkozásra hívjuk a gyermekeket 2018. március 24-én, szombaton 9-12 óráig a Piusz templom (Pécs, Ifjúság u. 8.) hittantermébe. (A terem a templomon keresztülhaladva a sekrestye mögött található). A kézműves foglalkozás keretében különböző húsvéti díszeket készítünk. Kérjük, hogy tolltartót, színes ceruzákat hozzanak magukkal!

11.30-kor közös keresztutat végzünk a templomban a gyerekekkel.

Mindenkit szeretettel várunk!    

Üdvözlettel: A Piusz templom hitoktatói

Az én családom - rajzpályázat

ceruzakPlébániánk rajzpályázatot hirdet "Az én Családom" címmel három kategóriában, óvodásoknak, alsósoknak és felső tagozatos diákoknak. A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, egy gyermek több rajzot is készíthet.
A leadás határideje 2018. február 4.
A munkák leadhatók a Piusz templom sekrestyéjében szentmisék előtt és után vagy hivatali időben az irodában.
A rajzokra kérjük, hogy írják rá a gyermek nevét, életkorát, valamint a szülő elérhetőségeit.

Karácsonyi padlókép

padlo 1kA gyerekek karácsonyi padlóképet készítettek hittanórán. Ez a kreatív foglalkozás játékosan segít elmélyülni egy-egy témában. Képek a GALÉRIÁBAN.

Adventi kézműves foglalkozás

IMG 9320-800x533December 2-án volt az adventi kézműves foglalkozásunk a Piusz plébánián. Gitáros énekkel és imával zártuk az alkalmat. Az ott készült fotókból láthatnak egy csokorba valót a GALÈRIÁBAN.

Legújabb képek (minden képért kattits: Plébániánk->Képgaléria)